Michelle Arthur

thumbnail for this post


Michelle Arthur

Michelle Arthur to angielska aktorka mieszkająca w Stanach Zjednoczonych.

Spis treści

  • 1 Kariera
    • 1.1 Filmy
    • 1.2 TV
    • 1.3 Głos
  • 2 Filmografia
  • 3 Linki zewnętrzne
  • 1.1 Filmy
  • 1.2 Telewizja
  • 1.3 Głos

Kariera

Arthur pojawiła się w kilku serialach telewizyjnych i filmach głównego nurtu.

Filmy

Wystąpiła jako siostry Thorpe w filmowej adaptacji powieści Jane Austen z 1986 roku Opactwo Northanger . Arthur pojawił się także w filmie o Jamesie Bondzie GoldenEye (1995) jako „Anna Nishkova”. Wystąpiła także w filmie Clockwatchers z 1997 roku jako „Dianne”, w filmie Seabiscuit (2003) jako „Przyjaciel Marcely” w filmie Stevena Spielberga Terminal (2004), zagrała także w remake'u filmu Fun With Dick and Jane z 2005 roku jako sekretarz Dicka oraz w Mission: Impossible III (kolejna współpraca z Abramsem) jako linia lotnicza pracownik. Wystąpiła w filmie „Thin Ice” z 2011 roku.

TV

W telewizji Arthur wystąpił gościnnie w takich serialach jak Leap of Faith jako „Claudia ”, cztery odcinki Alias ​​ jako„ Abigail ”(trzecia współpraca z Abramsem), trzy odcinki Lost jako„ Michelle stewardesa ”(czwarta współpraca z Abramsem), dwa odcinki The Big Bang Theory jako „Mrs Petrescu” i jeden odcinek Grey's Anatomy jako „Brooke”. Miała pojawić się w JJ Serial telewizyjny Abramsa The Catch jako „Stella”, zanim został odwołany przez ABC. Była stałym członkiem obsady i scenarzystą w komedii Head Case jako Lola w sieci Starz .

Praca głosowa

Arthur użyczył również swojego głosu w kilku grach wideo, w tym w Armed & amp; Dangerous , grający trzy postacie - „Leper Boy”, „Leper Woman” i „Lady of the Pond”, a także udźwiękowione postacie w X-Men Legends (jako Moira & amp; Female Prisoner # 3) i EverQuest II (jako Smith Cayless Chambers, Merchant Tanaira i Vida Sweeps). Wykonała również głos Jote z Final Fantasy XII .

Filmografia

  • GoldenEye (1995) - Anna
  • Clockwatchers (1997) - Diane, The Shoe Lady
  • Free (2001) - Sekretarz
  • Seabiscuit (2003) - Marcela's Friend
  • The Terminal (2004) - Field Reporter
  • Fun With Dick and Jane (2005) - Dick's Secretary
  • Mission: Impossible III (2005) - Airline Worker
  • Happy Feet (2006) - Adélie Chica (głos)
  • The Number 23 (2007) - Sybil
  • Charlie Wilson's War (2007) - Pielęgniarka obozu dla uchodźców
  • Thin Ice (2011) - Karla Gruenke
  • Battleship (2012) - brytyjski Prezenter
  • Saving Mr. Banks (2013) - Polly
  • Best Fake Friends (2016) - Rachel
  • teoria wielkiego wybuchu (2016) - Pani Petrescu



Melissa Bacelar

Melissa Bacelar Melissa Bacelar (ur. 11 maja 1979 w Piscataway, New Jersey), …

Monica Allison

Monica Allison Monica Allison jest aktorką i aktorką głosową. Jest …

Moran Atias

Moran Atias Moran Atias (hebr. מורן אטיאס; ur. 9 kwietnia 1981) to izraelska …