Jennie Ahlstrom

thumbnail for this post


Jennie Ahlstrom

Pani William Bechtel (ur. Jennie Cecilia Ahlstrom) była amerykańską aktorką aktywną w niemej epoce Hollywood. Była żoną niemieckiego aktora Williama Bechtela. W latach 1911–1916 wystąpiła w prawie 100 krótkich filmach. Para nie miała dzieci.

Wybrana filmografia

  • The Quest of Life (1916)
  • The Purple Lady (1916)
  • The Diamond Crown (1913 )
  • Zło z tego (1913)
  • A Christmas Accident (1912)
  • The Land Beyond the Sunset (1912)
  • Kitty at Boarding School (1912)
  • A Fresh Air Romance (1912)
  • Serca i diamenty (1912)



Jeannetta Arnette

Jeannetta Arnette Jeannetta Arnette (ur. 29 lipca 1954), amerykańska aktorka. …

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston Aktorka producentka bizneswoman Brad Pitt (m. 2000; …

Jennifer Aspen

Jennifer Aspen Jennifer Aspen (ur. 9 października 1973) to amerykańska …